natan87 - komentarze |
Natan dzis sie wynudzilem na lekcjach za wszystkie czasy.. mam nadzieje ze jutro tak nie bedzie bo na pewno zwieje ze szkoly.. pierdole ja od jakiegos czasu... Domino byl dzisiaj u mnie i powiedzial mi ze jutro szykuje sie jakas imprezka z okazji czyichs urodzin i jak mam chec to moge wpasc.. a ja do niego ze tak bez prezentu to nie wypada i ze nie mam kasy na razie a on mi na to ze o prezenty mam sie nie martwic i przyjsc bez niczego bo tutaj chodzi o ludzi a nie prezenty.. zwała.. no ale skro tak ktos chce.. mam nadzieje ze nie bedzie Sary bo ostatnio z nią zerwałem i nie chciałbym sie z nia widziec.. no i troche glupio by bylo bo jakies zostaly miedzy nami pomowienia i wogole byloby jakos beznadziejnie sie z nia znowu widziec.. ech.. a dzis widzialem super laske.. kira mi powiedziala ze jest w naszym wieku i ze ma siostre i brata.. no i wogole wiem jush prawie o niej wszystko.. oczywiscie od Kiry.. Kira ma tak na prawde na imie Karolina ale z niej jest straszna plotkara.. i wiem ze pewnie rozniosła jush polowie szkole ze interesuje mnie Natalia.. bo tak ma na imie.. zobaczymy co z tego wyniknie.. a teraz Igor Igor wiec co ja moge napisac. Natan juz prawie wszystko powiedział.. no ale moze wam cos o sobie powiem.. albo nie... ja nie wybieram sie z Natem na ta imprezke. wole cos bardziej spokojnego.. Ide z Paulą(moja dziewczyna).. do kina.. a pozniej sie zobaczy.. Nat mi doradza abym poszedl z nia do jakiejs restauracji ale jej ojciec pewnie sie nie zgodzi aby pozno wracala do domq.. wiec chyba bedzie tylko kino.. ale za to seans wieczorny ok. 21.00.. ![]() |
|
Tak napisali inni: |
21.06.2005 :: 10:30 :: theta.pikonet.pl anicia18 hejka![]() ja wlasnie koncze 18 w lipcu a kolczyka mi naszczescie mama pozwolila ![]() wiec radze sie spytac rodzicow ![]() ![]() tez fajny blogas ![]() pozdro |
20.06.2005 :: 22:30 :: sky-te.pai.net.pl kurczaczek ty też masz fajowego bloga! wpadaj do mnie częściej! Pozdro |
20.06.2005 :: 19:23 :: edh213.neoplus.adsl.tpnet.pl drobne sprostowanie.. jakbys dokładnie czytała to jest nas dwóch.. Igor i Natan.. BRACIA i mamy jednego bloga choc nazwa na to nie wskazuje |
20.06.2005 :: 16:52 :: cgv119.neoplus.adsl.tpnet.pl No więc zerwałeś z Sarą jesteś z Paulą a interesujesz się Natalią...musisz być młody...Jak narazie blog ok.Pozdro. |
Talk.pl :: Wróć |